Тест-смужки SensoLite NovaTest (Сенсолайт НоваТест), №25
Код товару 1039
245.00грн
Замовити
Використовувати з глюкометром: SensoLite Nova Plus або SensoLite Nova 

Виробник SensoLite (SensoLite, Угорщина)
Тип Тест-смужки