Тест-смужки SensoLite NovaTest, (Сенсолайт НоваТест) №50
Код товару 1040
440.00грн
Замовити
Використовувати з глюкометром: SensoLite Nova Plus або SensoLite Nova

Виробник SensoLite (SensoLite, Угорщина)
Тип Тест-смужки